Warning: Undefined variable $class in /data/e/f/ef0a81a0-c4a1-4937-be2b-2348d1d612be/pikulik.sk/web/wp-content/themes/pika/header.php on line 46
class="post-template-default single single-post postid-1182 single-format-standard">


Pioneers Festival – startupový akcelerátor už čoskoro

10. októbra 2012 / Svet IT

Od 29. do 31. októbra sa viac ako 2500 start-up nadšencov stretne v meste Viedeň v nádhernom cisárskom paláci Hofburg aby zažili nezabudnuteľný startupový akcelerátor Pioneers Festival, ktorý môže veľa startupov posúnúť bližšie k úspechu alebo ich naštartovať, a to len za tri dni, počas ktorých sa stane Viedeň mekkou inovácií Európy kde sa počas  konferencie Pioneers Festival stretnú nadšenci startupov, blogeri či investori aby  diskutovali o najnovších trendoch v IT alebo inšpirovali mladých podnikateľov.

Na Pioneers Festival nájdete aj výber 50  TOP z 850 prihlásených startup pochádzajúcich z 58 rôznych krajín každého kontinentu, ktoré sa budú uchádzať o výhru  25,000 €. Medzi výberom startupov bude mat zastúpenie aj slovenský startup A*SPACE , kde na Pioneers Festival bude konkurovať startupom z Nemecka, Rakúska, USA , Španielska, Ruska, Francúzska, Veľkej Británie, Poľska, Talianska, Švédska, Izrealu, Fínska, Írska, Holanska, Rumunska, Indie, Portugalska, Švajčiarska či Ghany.

Na Pioneers Festival je program bohatý aj na príležitosť stretnút množstvo kvalitných rečníkov ako Matt Mullenweg (WordPress), Adam Cheyer (Apple), Eric Wahlforss (Soundclound), Pablos Holman, Lars Hinrichs (XING),Peter Vesterbacka (CMO Angry Birds)  či veľa ďalších.

Nezabudnutelná bude určite aj veľká Halloween afterpárty, ktorá sa bude konať na záver Pioneers Festival. Podrobnejšie informácie nájdete na webe Pioneers Festival alebo o mieste konania. Takže, kto sa chystá ? :)

palác Hofburg

palác Hofburg

Floorplan Hofburg

, , , , ,


Menu