Warning: Undefined variable $mobile in /data/e/f/ef0a81a0-c4a1-4937-be2b-2348d1d612be/pikulik.sk/web/wp-content/plugins/smooth-page-scroll-to-top/smooth_scroll.php on line 24
Nové logo nakreslené, kde ale vytlačiť vizitky? - Bloguje Pika Warning: Undefined variable $class in /data/e/f/ef0a81a0-c4a1-4937-be2b-2348d1d612be/pikulik.sk/web/wp-content/themes/pika/header.php on line 46
class="post-template-default single single-post postid-2055 single-format-standard">


Nové logo nakreslené, kde ale vytlačiť vizitky?

14. novembra 2013 / Svet IT

Koncom októbra prešiel tento blog zmenou ktorá okrem nového kódu či responsive designu priniesla aj vizuálne zmeny vo forme nového loga.  Po zmene online vizuálu však bolo treba zmeniť aj ten kontaktnejší vizuál…. a to vizitky, ktoré majú napriek rôznym technológiám stále svoj význam.

Návrh vizitiek hotový, kde ich však vytlačiť?

Preklikávanie google search výsledkov na slová ako tlač vizitiek priniesie dlhé štúdium cenníkov,  papierov , rozmerov či spôsobov zadania objednávky a odberu. Zistíte, že tlačiarní, ktoré vám vizitky vytlačia nájdete na každom rohu. Aká je však ich kvalita? Ako prebieha celý proces? Viete si celý proces zadministrovať cez zákaznícky portál alebo všetko riešite cez e-mail a čakáte kým prídete na radu? Aký servis vám ponúkajú? Zašlú vám notifikáciu e-mailom či SMS ak bude objednávka pripravená k odberu či expedícii?

Pri hľadaní tlačiarne kde kvalitne, rýchlo a lacno vizitky  vytlačiť, padla voľba na www.exprestlac.sk, ktorá vám vaše vizitky dodá do 24hodín alebo ak večer idete networkovať a práve vám došli aj tie posledné, www.exprestlac.sk vám ponúka aj expresné doručenie do 3hodín. A to všetko vo výbornej kvalite a širokej palete papierov a rozmerov.

Pre svoje vizitky som zvolil rozmer 85x55mm  na lesklom papieri s gramážou 350g čo bol jeden z dôvodov prečo som pre tlač vizitiek zvolil práve na  www.exprestlac.sk nakoľko nie každá tlačiareň tlačí aj na tak hrubý papier.  O tom ako skvelo vyzerajú sa môžte presvedčiť na najbližšej párty alebo konferenci, ak sa pristavíte na pivo :) Aby ste vedeli na čo sa tešiť, pozrite sa na fotografie.

Aký servis ponúka tlačiareň?

Ak by ste však nemali vlastný návrh, na www.exprestlac.sk vám v cene tvorby vizitiek vytvoria návrh určený len pre vás, alebo si viete vybrať zo širokej palety šablón priamo na ich webe.  A to všetko si viete vyklikať priamo na ich zákazníckom portáli, bez toho aby ste museli čakať na ich pracovnú dobu.

A ak by ste okrem vizitiek potrebovali plagáty, letáky či samolepky pre váš event, alebo ak by vás potešili aj svadobné oznámenie, pozvánka na oslavu alebo etiketa na víno na  www.exprestlac.sk  nájdete všetko pod jednou strechou.

Výborné balenie vizitiek

O svoje vizitky sa báť nemusíte, dostanete ich perfektne zabalené

Pika - nové vizitky pikulik Pika - nové vizitky pikulik Pika - nové vizitky pikulik Pika - nové vizitky pikulik Pika - nové vizitky pikulik


Menu